Αυτόματη ανανέωση της σελίδας

Πολλά ενημερωτικά blog επειδή τροφοδοτούν την σελίδα συχνά με ειδήσεις και θέλουν όσοι μπαίνουν ή είναι είδη μέσα, να βλέπουν όποια καινούργια ανάρτηση υπάρχει, έχουν κάνει την ρύθμιση στο blog να γίνεται αυτόματη ανανέωση. Αυτό είναι πολύ απλό και εύκολο να γίνει.

Menu στο Blog




Έχουμε δει πολλά blog σήμερα να φαίνονται σαν κανονικές σελίδες σε αυτό βοηθαει και το στήσιμο του blog και βεβαία υπάρχει και το menu. Πολύ χρήσιμο ειδικά όταν θέλουμε να βάλουμε τα θέματα μας σε κατηγορίες.

Flash Tag cloud αντί για λίστες

Εδώ είμαστε και σήμερα με ένα νέο tip widget για το blog σας.

Από μονή της η πλατφόρμα του blogger έχει την δυνατότητα να βάλετε τους τίτλους (labels) τον ποστ σας και το widget να εμφανίζονται τα tags στο πλάι της σελίδας σας.

Αρίθμηση σελίδων για το blog σας

Η αρίθμηση σελίδων είναι ένα ωραίο widget για το blog σας. Έχοντας πολλές σελίδες μερικές φόρες είναι κουραστικό να πηγαίνουμε στο «παλαιότερη ανάρτηση» και βεβαία έτσι ετσι χανουμε ένα ποστ που κατά την γνώμη μας αξίζει να το ξαναδούμε.

Photoshop Light the match effect

Για πρώτο tutorial διάλεξα ένα απλό effect. Θα μάθουμε πώς μπορούμε να κάνουμε μια εικόνα σπίρτου που μόλις ανάβει. Τα βήματα είναι άπλα και επεξηγηματικά.




Δωρεάν textures και Stock images

Επειδή εδω μέσα κατά βάση θα ασχολιόμαστε με το design θα ήθελα το πρώτο ποστ μου να είναι 5 από τα καλύτερα (κατά την γνώμη) μου free site που μπορεί ο καθένας να προμηθευτή φωτογραφίες για τις δημιουργίες του.

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε…

Άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά… Μετά από αρκετή προσπάθεια να δω που θα βάλω το monsteraki και να βρω πιο είναι το σωστό project επιτελούς τα κατάφερα .. Το blog του Aeolianfire είναι γεγονός.

Εδώ θα ήμαστε μαζί και θα μοιραζόμαστε τις γνώσης μας αλλά θα κάνουμε και πλακά, θα γελάμε και θα σχολιάζουμε τα πάντα.
Ελπίζω να περάσουμε καλά και σιγά, σιγά να γίνουμε μια μεγάλη παρέα

Aeolianfire